News

Aici puteți să-mi scrieți pe cine vreți să vedeți în sufragerie

V-am promis că o să aduc în sufragerie oamenii pe care vreți să îi vedeți, să îi auziți, pe cre poate nu îi cunosc ori nu m-am gândit la ei. Așa că, aștept comentariile și propunerilor voastre. Evindent că vă rog să și argumentați de ce vă doriți să îi aduc în sufragerie.

Vă mulțumesc pentru audiența de la primele emisiuni, vă ai aștept. Dacă le-ați ratat, vă las aici linkurile de pe youtube, curând voi transmite live și acolo.

 

This article has 3 comments

 1. Isbasescu Valeriu

  Buna seara.
  Va mulțumesc pentru tot ceea ce faceți. Eu am un mare respect pentru Prof. Dr. Cătălin Copaescu. Cred ca e util in discuții pentru ca se exprima intr-un limbaj simplu și accesibil.
  Va mulțumesc.

 2. Mona

  Ar fi de bun augur sa ascultam părerea unui medic oncolog in legătura cu stilul de viața și Alimentația pacientelor diagnosticate cu neoplasm mamar,tratament cu Tamoxifen,radioterapie plus histerectomie.Eu ma confrunt cu aceasta boala,am 53 ani și când întreb oncologul meu îmi spune ca nu am restricții.Sunt puternica psihic însă am și momente in care as dori sa nu fiu eu in aceasta poveste!

 3. Madalina

  Buna seara.
  Dr Bogdan Moldovan spitalul Sf Constantin.
  HIPEC pt carcinomatoza peritoneala si transplant renal, tratamente performante care ar fi mai usor accesibile daca statul ar tine cont de faptul ca banii cotizati la sanatate trebuie sa urmeze pacientul. Singurul spital unde HIPEC e tratament de rutina si unicul centru privat de transplant unde sunt rezolvate cazuri refuzate in centrele de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *