Numele meu este Paula Rusu. Multa lume mă știe de la televizor sau de la televizoare :), dupa aproape 16 ani în televiziune, pe la toate posturile mari. Unii mă critică pentru asta. E ok, e o țară liberă, avem toți dreptul la opinie. 

Dacă ar fi să mă descriu pe scurt, aș zice cam așa: jurnalist, trainer de comunicare, blogger. Asta fac, asta știu să fac, pot să îi învăț pe alții cum să facă. 

Cu ce vă pot ajuta în calitate de jurnalist? 

Vă pot ajuta să vă gândiți și să vă puneți în mișcare campanii de promovare, informare. Poate vă place cum gândesc eu, dacă nu vă pot ajuta să îi găsiți pe cei care vă plac. 

Cu ce vă pot ajuta în calitate de trainer de comunicare?

Aici ar fi ceva de spus, dar las numai rândurile esențiale. Vă pot învăța cum să comunicați public pe persoană fizică în fața camerei de luat vederi, în spatele ei, pe rețele de socializare; cum să comunicați în companie sau înafara ei; cum să faceți față unei crize de comunicare. Le-am făcut pe toate, le fac în continuare și îmi place mult de tot. Unii zic că mă pricep.

Moderez evenimente mari sau mici, online sau ofline, video sau live și asta îmi place, dar mai ales îmi iese frumos. Nu o zic eu, ci niște oameni care m-au luat de partenr de cursă lungă pentru proiectele lor. Apropo, le mulțumesc și aici! 

Mă găndesc că e momentul să organizez niște cursuri publice despre comunicare. Ce părere aveți? 

Cu ce vă pot ajuta  în calitate de bogger? 

Păi, dacă am reușit în cei patru ani de când am blogul să ajung no 1 in zelist monitor, cu un milion si jumatate de unici vizitatori ai blogului, zic că nu sunt puțini cei care cred că merită să citească ce am scris pe aici. 

Cu seria de interviuri Live cu Paula din Sufragerie am reușit să adun 3 milioan de vizualizari pe contul de pe fb paularusu.ro. Materiale emoționale, interviuri comerciale. Cred că reușesc să scot ce e mai bun din invitații mei și asta se vede în audiență. 

Dacă vreți să colaborăm, îmi puteți scrie pe adresa paularrusu@gmail.com, atenție, cu doi r. Hai, să comunicați bine! 🙂