Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Lifestyle

Povestea dulce a fetei care ascunde fericirea într-un tort

O cheamă Ioana iar tortul ăsta a ieşit din mâna ei. Şi nu e singura minune de ciocolată. Ştiu, nu mă înjuraţi, ştiu ca e Săptămâna Mare dar vă pregatiţi şi voi de Paşti, când o să puteţi savura sărbatoarea cu linguriţă pentru  desert. Reiau, Ioana e o fată subţirică cu alură de fotomodel despre care e greu să crezi că face minuni cu telul de bătut spumă ori cu sucitorul.  Are ceva din aerul Mariei Tănase, dar vrăjile ei sunt dulci şi le face în bucătarie. IMG_0294

Povestea prajiturilor pe care le face Ioana e simplă, aşezată. Mai întâi a fost magia din bucătăria bunicii, apoi reţetele de prăjituri ale mamei iar acum pasiunea fetei. Îti vine să mănânci din privire dulciurile cu dichis pe care le face. Vestea bună e că nu le ţine pentru ea. Le frământă, le dospeşte, le coace, le îmbracă de sărbatoare cu arome de lămâie ori straturi de ciocolată, le împodobeşte cu fructe dulci şi îmbietoare, iar apoi le trimte în lume ca să ne bucurăm şi noi.

IMG_0685

Cărţi, Dulciuri şi Flori e locul unde ciocolata şi vanilia, fructele şi fulgii de migdale  iau chip nou, Ioana îi spune preţios “cultural gifts store”.

FullSizeRender

E un fel de cofetărie cu suflet de unde poţi să alegi o prajitură Pavlova cu fructe de pădure şi rodie ori o bezea cu nes şi vişine, poate un mousse de ciocolată neagră şi albă cu cranţ de carmel asortate cu un buchet de flori şi o carte în dar. Aşa sună o afacerea Ioanei Uretu, o afacere cu iz de poezie.

FullSizeRender (4)

FullSizeRender (3)

Cu Cărţi, Dulciuri şi Flori Ioana a schimbat noţiunea de cadou, fiindcă aşa a început povestea ei. Mai întâi a fost tortul, apoi a venit şi buchetul de flori, un fel de operă de artă, iar pe urmă a venit cartea. Fiindcă dulcele îl savurăm, dar se termină, iar florile sunt efemere.

IMG_1138

Ca să nu mă blestemaţi prea rău vă spun că Ioana  primeşte comenzi telefonic şi le onorează a doua zi.

IMG_1586

PS: Dacă nu ştiţi ce cadou să imi luaţi, căutaţi-o pe Ioana! 🙂

This article has 1 comment

  1. ioana porav

    Ioana este absolut minunata si tot ceea ce face e din dragoste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner