Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Lifestyle

Să-nceapă gălăgia! Hai, România!

Da, am bilet la EURO! Iuhuuuuuuuu!!! La meciul de deschidere Franţa-România, nu, nu la clasa vip. Un bilet la un preţ mediu (mare, chiar şi aşa), dar e un moment unic pentru Romania.  Festivitatea de deschidere e urmărită de zeci de milioane de oameni, fani sau nu ai mingii cu petice, aşa ca mine. Cerarea de bilete pentru meciurile de pe stadioane a trecut de 11 milioane la prima strigare de acum un an a UEFA .  Spectacolul promis de francezi  e despre arta şi sport: L’art du football.. Păi atunci,  spectacol să fie: festivităţi, delegaţii oficiale şi un meci frumos! Nu plec cu mâinile în buzunar, m-am pregatit special: am hanoracul galben cu tricolor!

paula rusu

paula rusu

Dar sunt cu un ochi pe adversar, am tricoul alb-albastru care e frumuşel, trebuie să recunosc că îmi cam place echipamentul Fraţei. E chic!

paula rusu euro 2016 franta

Nu o să îl pot purta pe stadion decât pe dedesubt fiindcă am un pronostic pus la vedere şi nu aş vrea sa stârnesc cine ştie ce vijelii microbistice, cine ştie pe cine pot supăra. Hai, Romania!

paula rusu euro 2016

Mi-am luat şi măsuri de siguranţă, nu vorbesc despre cizmele de cauciuc. Mi-am descărcat aplicaţia de securitate a ministerului de interne din Franţa, rucsacul cu care voi merge la stadion respectă regulamentul impuns de organizatori. Sunt pregatită!

Vineri, ne vedem şi live la Romania Tv cu poveşti de la Euro 2016. Paris!

Hai, Romania!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner