Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Lifestyle

Secrete din dulapul meu de la TV

E o provocare să schimbi ţinuta în fiecare zi la televizor.  Am scris aici că nu de puţine ori se întâmplă să purtăm acelaşi model de rochie simultan, mai multe prezentatoare, în mai multe televiziuni.  Sătulă de “uniformă”  am căutat altceva. Numai că la tv nu se poate să îmbraci orice, iar naked-news face furori deocamdată numai în Albania. Eu am găsit altă soluţie.  Am cerut ajutorul prietenei mele Diana.  Aşa am ajuns să îmbrac minunăţiile pe care le creează la Mastij.  1

Rochiile ei sunt un fel de poezie urbană.  Iar ultima colecţie de care m-am  bucurat doar din pozele astea, este despre feminitate absolută. Dantelă ori mătase, stofă fină sau organza, exact cum e felul nostru de a fi.  Sofisticată ori timidă, prietenoasă ori radicală, nu vorbesc despre femeie, ci despre garderoba mea de la Mastij.

20151209_115216

 

2015-09-25 11.37.22

 

20151020_113408

Haina face pe om… fericit,  îndrăznesc să completez. Rochii ce spun ceva despre femeia care le îmbracă, rochii ce se transformă în stări de spirit, rochii ce arată un fel de a fi. Poate un pic de curaj, ceva încredere şi o stare de bine care de multe ori ne face să încercăm, măcar, să mutăm munţii din loc. Fiecare femeie se alintă, măcar puţin, dar de câte  ori am purtat o rochie cu semnătura asta mereu m-au asaltat întrebările: e rochia ta personală? cine e Mastij? pot comanda şi eu?  Fireşte că puteti, rochiile Dianei le gasiţi aici: www.mastij.ro/clothing,  e ultima colecţie, am să o îmbrac curând şi eu , dar vă rog să aruncaţi o privire şi aici:http://www.mastij.ro/clothing/index.php/blog.

Mastij e despre visele noastre frumoase. Vise de femeie!

7

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner