Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Maruntisuri

Primii șapte ani de blog

Azi împlinesc 7 ani de când am lansat blogul, primii 7 ani de acasă. Vă mărturisesc că l-am pornit fiindcă voiam să schimb ceva în ceea ce privește lupta împotriva tuberculozei, nu știam ce, dar voiam să se știe mai multe despre această boală contagioasă exilată în „pavilionul săracilor” care nu ne “poate afecta și pe noi”. 

Acum am scris acest post de la Reșița, mă aflu aici pentru că de o săptămână caravana Screening TB coordonată de Institutul de Pneumologie Marius Nasta din București a început activitatea de depistare activă a tuerculozei în comunele din Caraș Severin. Habar nu aveam că blogul care împlinește azi 7 ani mă va aduce aici, că va fi motorul care care îmi va schimba definitiv viața. Datorită blogului am plecat din televiziune ca să fac comunicare pentru mari companii internaționale si prima campanie pentru sănătate, “legea tuberculozei”.

Datorită blogului am creat platforma video “Live cu Paula din Sufragerie” , găsiți linkul aici https://www.youtube.com/@cupaulainsufragerie467 , poate dați un subcribe dacă vă place conținutul. Acum, mă gândesc că poate ar trebui să îi spun love în loc de live, fiindcă m-a ajutat să creez campanii de educație și de prevenție în sănătate cum nu aș fi putut face niciodată în televiziunea așa cum o știți.

Blogul plătește salarii, taxe și impozite, un lucru pe care desigur l-am dorit, dar nu îmi imaginam că voi putea trăi din asta. Azi pot!

Asta e postarea mea de „autolamulțiani” dar cadoul meu e în postarea  “Program gratuit de testare genetică a cancerului la copii pentru acces la cel mai eficient tratament” – dați un clik, e o postare plină de speranță pentru cei care au mai mare nevoie de ea.

This article has 2 comments

 1. Stela Ciolan

  Va felicit!
  Ma numesc Stela Ciolan si am scris un comentariu la o postare de-a dvs pe blog(pe la inceputuri!) si desi nu m-am asteptat sa dati acea postare, am avut marea surpriza sa o dati si mai mult, sa imi raspundeti!!!
  Da, sunteti o profesionista!
  Am un nepotel, minunea vietii noastre si ma rog la Doamne Doamne sa fie sanatos(taticul lui a avut cancer la rinichi -Tumora Willms – la 6 ani si 9 luni si l-au salvat medicii exceptionali de la Fundeni!
  Iar azi, ne luptam cu cancerul la vezica urinara, depistat la timp, e stadiul I, dar are grad de malignitate maxim, 3. E tratat cu tratamente moderne(Imunoterapie – Instilatii cu BCG) de medicii profesionisti de la Spitalul privat Sfantu Constantin din Brasov si se simte bine, Doamne ajuta(doar in ziua tratamentului cu BCG e mai greu – usturimi greu de suportat!), in rest e bine, multumim Domnului!!!
  Mi-am amintit de Dvs in dimineata asta cand am citit despre demisia prezentatorului FOX NEWS, Tucker Carlson, ale carui opinii pe tema alegerilor prezidentiale din 2000(si nu numai!) erau total diferite de opiniile lui in privat pe aceleasi subiecte!
  Va doresc succes, sa fiti sanatoasa si sa puteti ajuta cati mai multi oameni care au nevoie de ajutor!!!

  • Stela Ciolan

   Am uitat sa spun: Cancer la vezica urinara la sotul meu, 70 de ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner