Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Maruntisuri

Viața mea cea nouă cu Miss Pepper e cu susul în jos

Ce? Am pus greșit poza?
Nehh, nici vorbă, așa arată viața cea nouă cu pisica adoptată. Da, e puiul ăla pe care l-am salvat din drum acum două luni de zile. L-am dus atunci înapoi acasă la familia ei, așa am aflat că mai avea trei frați, iar stăpânii i-au numit Red, Hot, Chilli, Pepper care își căutau familie. Drăguț, nu? Acum, ghiciți care a ajuns la noi de două zile?

E cumite, merge la litieră, dar, dar, dar…. De cum ne așezăm undeva, hop și ea. Se pune mai întâi alături, după aia te testează dacă o accepți să ți se urce în brațe, frământă pâinici cu lăbuțele până zici, bine – înțeleg că e o formă prin care își declară iubirea.

Dacă scrii la laptop, stă și privește în ecran ca mâța-n calendar. Se uită după cursor de parcă ar urmări o muscă. Radar, soro, doar ochii și mustățile i se mișcă.  Azi a prins un moment în care vorbeam la telefon, cursorul s-a oprit, așa că s-a întors cu fața spre mine călcând pe tastaură. Două secunde, atât, a durat mișcarea de felină, când am împins-o mai încolo imaginea de pe desktop arăta fix ca în poză. Lumea mea era la propriu cu cracii în sus. Aveam deschis un document word care brusc părea scris în chineză antică, cunoșteam literele dar nu recunoșteam nimic. La tehnologie sunt și io ca miss Pepper, stau și mă uit ca mâța în calendar.

-Și-acu’ ce mă fac?

Încerc să scriu… Nu, nu sunt așa nebună să scriu cu capul în jos și de la dreapta la stânga, dar fix asta-i musai să fac. Încercam să-i dau un sign out. Reușesc după vreo 10 minute. Pisica se uita la mine cu admirație. Pe naiba. S-a mutat pe canapeaua de alături că eu  cred că incepusem să fumeg de nervi. Cum de ce? Ca am dat sign in și ce să vezi, lumea mea era tot cu capul în jos…. WTF…. și eu ce mă fac…. Pepper deja dormea.

In fine, că mai sunt oameni care se știu cu calculatorul și o să zică despre mine că sunt 0 pisi care nu știe nimic (mai știu câte ceva, nu vă obrăzniciți, dar nu din astea), am cautat pe telefon un tutorial “desktop upside down”. A fost momentul meu de grație, nu sunt singura pisi de pe planetă încurcată de o pisi adevărată, Google a scris aproape singur cuvintele cheie, după primele trei litere. Yuhuuuu, sunt salvată! Altfel cum aș fi scris asta.

Asta e abia a doua zi cu pisică, fi-ți-ar coada creață Miss Pepper!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner