Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Revoltator

Documentul de la Colegiul Medicilor care arată că pacienta profesorului Beuran a piedut sânge masiv prin operație, pe gură și prin anus, dar nu s-a intervenit toată noaptea

Informațiile care se tot adună despre pacienta profesorului Beuran care s-a aprins pe masa de operație sunt din ce in ce mai infioratoare.

Azi ministrul Sănătații, Victor Costache a spun în conferința de presă că: “Niciun medic din echipa operatorie nu era în serviciul de gardă. Avem o pacientă care a sângerat și s-a deteriorat pe parcursul nopții și s-a intervenit la 9 dimineața iar în echipa operatorie s-a preferat intervenția cu un medic rezident și apoi medic specialist veniți de acasă în loc să intervină medici specialiști care erau de gardă.” – găsiți toate declarațiile în știrea de pe siteul Newsweek

M-a cutremurat informația care e cu litere groase mai sus. O pacientă cu hemoragie a fost ținută până la 9 dimineața fără a se interveni chirurgical pentru că…. era pacienta profesorului Beuran, asta înteleg din deciziile luate la spitalul Floreasca în cazul acestei femei. Altfel nu pot înțelege de ce cineva care se scurge de sânge este lăsat să aștepte dimineața.

In poză e declarația președintelui Colegiului Medicilor, dr Gheorghe Borcean, din 29 decembrie care spune făra nici o îndoială că femeia avea “hemoragie exteriorizată pe tubul de dren de peste 1000 de ml, asociată cu  hemoragie digestivă superioară exteriorizată prin hematemeză şi melenă  a pacientei operate cu puţină vreme înainte pentru o neoplazie depăşită chirurgical.”

Ca să traduc pe limba muritorilor de rând, era o hemoragie care curgea prin tubul de dren din operație, peste un litru de sânge, asociată cu o hemoragie digestivă superioară, femeia vomita sânge (hematemeză) și de asemeanea pierdea sânge prin scaun (melenă). E infricoșător tabloul asta descris de șeful Colegiului Medicilor în apărarea lui Mircea Beuran.

Cât sânge a pierdut pacienta până la 9 dimineață când a fost decisă intervenția? Cum a fost posibil ca în sala de operație să între cei mai novici dintre medicii de pe secția de chirurgie? Cât de gravă e “solidaritatea” acetor medici care azi nu mai vor să intre în sala de operație decât pentru cazurile în care sunt obligați de lege?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner