Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Sănătate

Demnitarii români care s-au operat în străinătate ştiau? Doi preşedinţi, trei premieri şi Sorin Oprescu

“Sîntem tratați ca niște gunoaie! Este incredibil. Aș fi salvat mai mulți copii. Cei care ne conduc nu dau nici un ban pe noi! Așa îmi explic de ce ei fug și se operează numai în străinătate. Probabil că ei știu ceva.” – sunt cuvintele doctorului Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie.

Le-am recitit cu privirea tâmpă o dată şi încă o dată şi încă o dată. Doctorul de copii zice că politicienii care fug să se opereze în străinătate ştiu de ce aleg calea asta. SRI zice că a dat 100 de informări de la preşedinţi în jos: premieri, minştri, prefecţi…  Demnitarii spun că nu au citit nicio informare legată de Hexi Pharma, de dezinfectaţi, de infecţii, că nu se poate desecretiza nimic, dar când au avut o problemă de sănătate au fugit să se opereze în străinătate.  Iată cronologia puternicilor României operaţi în alte ţări:

 • Ion Iliescu, preşedinte – intervenţie cardiacă 2006
 • Traian Băsescu, preşedinte – operaţie la coloana vertebrală 2006
 • Călin Popescu Tăriceanu, premier – operaţie la genunchi 2007
 • Sorin Oprescu, medic, primar general -operaţie dentară 2009
 • Victor Ponta, premier – operaţie la genunchi, 2015
 • Adrian Năstase, premier – montarea unui stent cardiac 2015

Aşadar, doi preşedinţi, trei premieri şi întâiul doctor al ţării, oameni care au acces la cei mai buni medici şi specialişti pe care îi are România, la cele mai performante săli de operaţie din ţara asta, aştia au plecat să se opereze la alţii.

Doi preşedinţi, trei premieri şi întâiul doctor al ţării, primii primesc informaţii direct de la servicii, iar ultimul, coleg cu Virgiliu Condrea- Hexi Pharma in fruntea Spitalului UniversitarBucureşi (povestea aici), au plecat să se opereze în străinătate.

Deci, dacă nu le-a spus SRI aşa cum suţin, cine şi ce le-a spus?

P.S.1 Hexi Pharma a fost înfiinţată în decembrie 1994 sub  numele îniţial Universitar Pharma SRL.  Intreaga poveste o găsiţi pe romaniacurata.ro.

P.S2 Iohannis s-a operat în România acum trei săptămâni.

This article has 2 comments

 1. Mara

  Vai, cum arata totul!

  • Anca Furtuna

   Este adevarat ca presedintele Basescu s-a operat,la coloana vertebrala la Viena ,dar, dupa ce a ajuns in pragul paraliziei pt.ca Oprescu si medicii de la Sp.Universitar nu au mai stiut ce-i de facut…si asa a ajuns,de uegenta,cu avionul la Viena . Sa nu uitati ca operatia care a facut-o la gla da tiroida,a facut-o in BUCURESTI !!! Este bine sa spunem adevarul , cu minciuna si cu hotia si cu lacomia , uite unde s-a ajuns…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner