Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Sănătate

Nu aruncați nicio doză de vaccin! Rugăminte de om cu un singur plămân

Nu aruncați dozele de vaccin! E o rugăminte, nu o poruncă, rugăminte de om care înțelege bine cât de dramatică poate fi orice suferință pulmonară.

Organizați câte 5 persoane la vaccinare iar dacă sunt refuzuri, oferiți-le urmatoarelor categorii, cei la risc, vârstnici, populație generală!
Protocoalele pot fi refacute în functie de realitatea din teren pentru ca deja aveti o imagine clară. 


Iesiti din teoria nefericită a vaccinarii “pe sub mână”, nu există așa ceva. Există oameni care au acces la vaccin, sunt pe liste și nu vor să se vaccineze – principala cauză pentru care au fost deja irosite 87 de doze de vaccin.

Dar există și ceilalți care vor să se vaccineze, nu sunt în categoriile prioritare si care s-ar fi vaccinat pe loc cu dozele rămase care au ajuns în recipientele de distrugere biologică. 

Cine nu vrea să se vaccineze deși e cardul medical sau auxiliar ori expus la coronavirus, nu poate fi forțat să facă vaccinul. Nu există vector mai bun de imagine decât omul care vrea să se vaccineze, dar statul preferă să arunce vaccinurile în loc să il distribuie celor care vor să facă imunizarea. Numai în jurul meu oameni din toate categoriile așteaptă deja vaccinarea fiind deja înscriși pe patforma guvernamentală în așteptarea dozelor din aprilie sau cand va fi să fie. E incorect și neetic să aruncați serul vaccinal pt care se bate toată planeta.

Fiti intelepti ca nu degeaba legenda regelui Solomn e vie și azi. 

Fotografia din textul meu e un prinscreen al știrii difuzate de de Digi 24, cu tot cu reclama de pe site care mi se pare cumva

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/din-cele-64-000-de-doze-de-vaccin-87-au-fost-rispite-ce-se-intampla-daca-dintr-un-flacon-nu-sunt-folosite-toate-cele-5-doze-1428782

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner