Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Sănătate

Nu, nu, tuberculoza nu se tratează cu “naturiste”

Am primit în ultimele două săptămâni câteva mesaje şi mailuri în care oameni care au fost diagnosticaţi cu tuberculoză ori au probleme pulmonare nediagnosticate mă întreabă dacă eu am urmat vreun tratament “naturist” împotriva tbc. Şocul a venit abia când cineva mi-a trimis un link în care erau descrise tot felul de poţiuni “magice” de vindecare a tuberculozei.  Nu vreau să îl postez aici fiindcă sunt de părere că e criminală o asemenea abordare a infecţiei cu bacilul Koch.

Microbul nu moare decât cu antibiotic, cu tratament sub supraveghere medicală, cu îngrijire metodică şi cu rabdare. Am rămas perplexă atunci când am fost întrebată dacă nu am  încercat să mă tratez cu “supă de piele de porc” (nici nu vreau să ştiu ce mai conţine). Nu am încercat: 1. fiindcă nu m-am gândit nicio clipă la alta alternativă decât cea medicală, oricăt de dificilă este; 2.fiindcă un microb care rezistă şi ucide de mii de ani nu cred că poate fi anihilat cu seu de gâscă, cu mere fierte în untură ori cu hrean amestecat cu zer, iar lista halucinantă poate continua cu untură de urs amestecată cu usturoi şi miere ori alte grozăvii….

Nu există niciun tratament naturist ori suprarealist împotriva tuberculozei înafara antibioticelor. Iar dacă vă trece prin cap ideea că odată ce vă simţiti un pic mai bine după ce aţi început tratamentul medicamentos puteţi să renunţati ca să vă trataţi pe la vraci, renunţaţi. Vă puneţi viaţa în pericol. O tuberculoză tratată parţial se transformă într-o tuberculoză rezistentă la antibiotic sau super rezistentă. E calea sigură spre moarte.

 

Tuberculoza există. Tuberculoza ucide. Tuberculoza se vindecă.

Nu mă las!

 

 

This article has 10 comments

 1. Alessandra Ricci

  Paula ai mare dreptate , tuberculoza nu se trateaza cu medicamente naturiste descoperite peste noapte de niste vraci care se intituleaza “asa-zisii’ medici!!!!!!!!!!!! De fapt orice boala trebuie investigata de medicul specialist , si in niciun caz de vraci de tratamente naturiste !!!!!!!!!!!!!

  • Florenta

   Dragii mei, va rog sa ma informati cu sinceritate daca tuberculoza e vindecabila. Am fratele bolnav si sunt distrusa.

 2. Stefan

  Dar până la apariția antibioticelor oa te cu ce se tratau oamenii ?????
  Medicina modernă a avansat atât de mult încât foarte puțini nu iau medicamente zilnic !!!!!!!!!
  Dacă vaccinul e atât de bun , atunci pentru ce mai sunt spitale pline de bolnavi !!!!!!!!!!!
  ……….

  • Paula Rusu

   Pana la aparitia antibioticelor se murea de tuberculoza.
   Oamenii care iau medicamente fara sa la fie prescrise au deja o problema.
   Vaccinul nu ne protejeaza decat pe perioada copilariei.

  • iiiii

   Toti copii sunt vaccinati pentru boli de plamani dar noi ocupam locul unu la boli de plamani, ayunci de cr ii mai vaccineaxa? Uitayi-va la statistici Romania locul unu la tbc

 3. Cris

  Nu se trateaza dar te ajuta sa de vindeci mai bine si poate chiar si mai repede. Am mancat usturoi si iute aproape zilnic. Lapte/iaurt de capra aproape zilnic. Clar ca trebuie sa iei medicamente, din pacate nu putem scapa de ele…

 4. ghighina

  Pai cititi studiul India si o sa vedeti ca vaccinul plate induce boala.

  • Petru

   Florenta tinctura de propolis ucide Mycobacterium tuberculosis. La fel si usturoiul. Rezultatele se vor vedea dupa 3-4 luni. In fiecare dimineata si seara, o lingurita de tinctura de propolis, 3 lingurite de polen crud, un catel de usturoi bine mixat si 1 lingurita de miere de albine, de mana se omogenizeaza cu 50 ml ceai de coada calului, plus o dieta spre cruditati si veti avea o mare surpriza, caci Dumnezeu a creat iarba si semintele pentru om in care este leac pentru orice boala. In plus, nu are efecte secundare ca in cazul medicamentelor.

  • Paula Rusu

   O prostie. Microbul tuberculozei nu a murit nici de usturoi, nici de propolis, nici de zeama de prostie de 75 de mii de ani.
   De 75 de mii de ani e pe planeta si nu se teme de nicio cruditate. Tuberculoza nu se trateaza decat cu antibiotice. Punct.

 5. Petru

  Doamna Paula, dvs spuneti niste prostii, ca piramidele din Egipt sunt niste simple betisoare. In primul rand, usturoiul si propolisul sunt cele mai puternice antibiotice naturale pe care Dumnezeu le-a daruit oamenilor. Usturoiul este de 35 de ori mai puternic decat amoxacilina si de 50 de ori mai puternic decat penicilina, iar propolisul este si mai puternic decat usturoiul. Mai informati-va, sau aveti alte interese? Insa cel mai bine ati face sa mergeti la preot sa va spovediti si sa va impartasiti, ca sa nu ajungeti in iad. Stiti dvs cand a facut Dumnezeu planeta? Dupa botez, toti ortodocsii sunt fii ai lui Dumnezeu, insa, prin nelucrarea poruncilor, devin fii ai satanei. Deci, grija mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner