Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
Sănătate

Să-i întrebi pe pacienţi dacă au dat şpagă la doctor e o întrebare otravită zice şeful Colegiului Medicilor, doctorul Gheorghe Borcean

Secureanu, Burnei, Copcă, Borcean  sunt cei patru din poză. Probabil vă intrebaţi cine e al patrulea că nu îl ştie nimeni. E şeful Colegiului Medicilor, un doctor pe care îl deranjeaza profund ca pacienţii să fie întrebaţi oficial dacă dau bani la medic şi dacă vor să reclame asta. Şi acum să vă explic: pe 2 decembrie aflam că Ministerul Sănătăţii  lanseză în dezbarete publică chestionarul de mulţumire al pacientului, un set de 10 întrebări prin care bolnavul îşi spune părerea despre serviciile medicale primite. Pacienţii sunt întrebaţi cum s-au comportat medicii, dacă e curăţenie în spitale sau dacă şi-au cumpărat medicamente pe durata internării. În plus, pot semnala şi eventualele cazuri de corupţie. Domnul necunoscut din imagine, şeful Colegiului Medicilor, doctorul Gheorghe Borcean declară în direct, la televizor că “întrebările legate de corupţie sunt otrăvite şi indecente” şi că oricum cere Ministerului Sănătaţii să retragă chestionarul fiindcă nu a fost consultat si forul pe care îl conduce.

Iată cum arată întrebările decretate “otrăvite” de doctorul Gheorghe Borcean, preşedintele Colegiului Medicilor:

“Ţi s-au solicitat bani sau atenţii de către medic sau asistente?   DA/NU”

“Doreşti să raportezi un caz de corupţie?  DA/NU”  

“Un astfel de ordin ar deschide o poartă largă a delaţiunilor. Nimeni nu poate să ştie vreodată că acela care va reclama un medic, după ce va pleca din spital, că a cerut şi că a primit, spune un adevăr” – spune acelaşi Gheorghe Borcean, îl puteţi urmări chiar aici.

Despre cazurile de corupţie care zguduie acum sănătatea Colegiul Medicilor, doctorul Ghoerghe Borcen nu zice o vorbuliţă, dar asta nu e nicio noutate.

Între timp directorul de la spitalul Malaxa, Florin Secureanu e arestat preventiv pentru acte de corupţie. (tolo.ro)

Despre profesorul Gheorghe Burnei aflăm că a facut cel puţin un experiment pe un copil amărât care schiopăta iar acum nu mai poate umbla (casajurnalistului.ro) şi cercetat reţinut (later edit) pentru luare de mită şi vreo 17 cazuri de malpraxis.

Despre amândoi colegii pare că ştiau ce schelete ascund prin cabinele dar au preferat omerta.

Doctorul Narcis Copcă, directorul spitalului Sfanta Maria care voia să facă primul transplant de plămâni din România acum o lună, a trimis o scrisoare echipei internaţionale de audit medical care trebuia să stabilească dacă spitalul poate sau nu poate efectua trasplantul, prin care le cere să vină după alegeri!!!! Exact, după alegeri (foto).

Să mă lămurească pe mine chirurgul Copcă cum face ca starea pacientului care necesită transplant de plămâni să respecte calandarul electoral invocat de dânsul.

Care e legătura dintre actul medical şi cel politic, d-le Narcis Copcă?

Familiilor pacientului care are nevoie de transplant ce i-aţi spus: tineţi-vă repiraţia până după alegeri?

Nu vreau să înaintez în speculaţii, dar o spun cu toată responsabilitatea: nu vă pasă de pacientul care are nevoie de transplant de plămâni, vă interesează doar propria glorie şi mărire. Luaţi aminte la Secureanu şi Burnei!

 

IMG-20161202-WA0025 (1)

Pun aici întreaga scrisoare trimisă prin avocat echipei de audit, sub semnătura doctorului Narcis Copcă, cu antet si adresă. O scrisoare în care sunt invocate declaraţii politice, scandaluri dar nicăieri nu apare interesul pacientului în slujba căruia ar trebui să fie dl doctor Copcă.  Sunt curioasă ce va urma.

scrisoare copcascrisoare copca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner