Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
TV

Boroboaţele ce nu se văd la televizor. Ce se întâmplă la publicitate?

Câtă vreme suntem în direct, suntem serioase, atente, concentrate, în fine, ne facem treba chiar dacă mai dăm câte-o bâlbă ori avem de suplinit pe loc vreo-o sincopă tehnică. La publicitate însă se schimbă lucrurile. Mereu spun că visul meu este să fac o emisiune pe pauza publicitară. Ce vorbesc invitaţii la publicitate n-au curajul să o spună pe post. Nu de puţine ori îi vedeţi aprinzându-se rău în emisiune, certându-se de mama focului, pentru ca la publicitate să îşi dea mâna şi să glumească unul pe seama celuilalt, prieteni. O singură dată lucrurile au degenerat atât de rău încât unul dintre invitaţi i-a urat celui cu care se certa: “să facă precum Adrian Năstase cu pistolul, poate nimereşte”. A fost singura dată când am poftit invitatul afară din emisiune, solicitandu-i scuze pe loc faţă de interlocutorul său. Şi le-a cerut! S-au împăcat, dar tot am rămas cu un gust amar.  Am păţit însă şi altele: am terminat emisiunea, am poftit invitaţii să plece  la casele lor, daaarrr… mi s-au incins, nene, la discuţii lângă tabla pe care o aveam în studio de nu i-am mai putut desprinde. Au tras o certă amicală vreo jumătate de oră, smulgându-şi markerul unul din mâna altuia de a fost nevoie să vină regizorul de platou să ii poftească politicos să plece că urma alta emisiune. Am şi dovada celor spuse.

20131118_175828

Sunt şi zile mai paşnice când facem ce ne trece prin cap: fotografii (nu selfie), glume ori reglarea calciului din organism, schimb cana de cafea care a explodat cu un pahar de chefir mai paşnic.

received_824990340978265

20160331_125410

12910892_10154121961321694_1878906203_n

 

Momentul meu favorit e ală când am pedalat pe holurile instituţiei. Da, cu bicicleta prin Casa Presei, aroganţa absolută, iată şi dovada.

2015-05-19 20.28.41

 

This article has 5 comments

 1. Adrian B.

  Nu va suparati , cine a facut ” gluma ” aceea cu d-ul Adrian Nastase ?

  • Paula Rusu

   Un prapadit de politician, dar fiindca si-a cerut scuze nu il parasc.

 2. Pingback: Paula Rusu, Aroganță Absolută La RTV. Cum A Fost Fotografiată | Ziarul Profit

 3. Adrian B.

  Mda …

 4. Emilia

  Buna,

  Azi ai incheiat emisiunea spunand ca nu vei mai aparea la tv. E adevarat? Asta vara nu aratai chiar bine, sper sa fii ok. Multa sanatate si succes iti doresc, numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner