Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
TV

Cum se îmbracă prezentatoarele tv. O poveste cu bucluc

Cam aşa, ca în poza de mai jos. Drăguţ, dar la fel. Nu de puţine ori am fost întrebată de familia mai îndepărtată ori de cunoscuţi dacă hainele pe care le îmbrac la televizor le primesc cadou de la televiziune. Răspunsul este: fireşte că nu.

IMG-20160228-WA0007

Să vă explic: suntem multe prezentatoare, cu emisiuni din oră în oră, zilnic . Nu îmbracăm dungi subţiri, buline, carouri mici, imprimeuri geometrice fiindcă imaginea începe să tremure. Stiliştii care se luptă cu capriciile fiecărei prezentatoate (să ştiţi că şi prezentatorii au capricii) ştiu care sunt culorile iubite de camera tv, materialele care arată cel mai bine la tv. Va spun un secret: materialele naturale nu sunt nici pe departe la fel de spectaculoase cum sunt cele sintetice. Cred că de aici e vorba : life in plastic is fantastic, dar numai la tv. Unele televiziuni mai fac haine pe comanda prezentatorilor, cele mai multe însă au contracte cu diferite mărci care asigură un flux continuu de rochii, sacouri, bluze. Asa se face că noile colecţii le vedeţi simultan la mai multe televiziuni, la mai multe prezentatoare, fix la aceeaşi oră. Evident ce e frumos ne place tuturor!

IMG-20160228-WA0001

Acum, să nu credeţi că doar la noi se întâmplă din astea. Rochiile identice au fost vedete la cateva zeci de televiziuni din SUA.

This article has 2 comments

 1. Toma

  Doamna Paula Rusu,
  Va rog sa-mi transmiteti inregistrarea emisiunii in care m-ati acuzat de ceva ce n-am facut.
  Prof.univ.dr.ing. Nicolae Toma
  Universitatea Politehnica din Bucuresti
  profesortomanicolae@yahoo.com
  0723558947

 2. Pingback: Secrete din culise: de unde vin rochiile prezentatoarelor de la tv? – Paula Rusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner