Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
TV

Mi-am scăpat telefonul în apăăăă!!!!!

Durerea de cap m-a apucat în momentul în care telefonul meu, cumpărat în luna mai ateriza cu un plescăit odios în… apă! Nu vă dau mai multe detalii. Am avut o reacţie ca în Matrix: nici nu ştiu cum l-am scos de acolo şi am început să îl scutur spasmodic. Sărea apa din el ca din stropitoare. Il tot scuturam şi tot mai ieşea apă din el prin toate găurelele: pe la căşti, pe la mufa de încărcare, pe la orificiul de introducere a cartelei… un de-zas-tru!!!!!

Ce să fac???? L-am pus la uscat ca pe rufe, pe calorifer. După o jumătate de oră, când am pus mâna pe el era încins de abia l-am putut ţine în mâna, însă şocul l-am avut abia când am băgat de seamă ca cele doua ferestre ale camerei foto sunt pline de brobonele de apă. Un fel de aburire dar cu stropi mici, mici. Dezastrul se adânceşte aşadar…

samsung galxy s6 edge

Mai trece o oră în care îl ţin tot pe calorifer şi îmi zic: hai, să văd dacă porneşte. Evindent, nu porneşte! Curajul nu mă părăseşte şi decid să îl pun la încărcat cu riscul că imi explodează în mână. (nu încercaţi aşa ceva acasă, nu lăsaţi copiii să citeasca postarea asta).

-Evrika, nu explodează!!! Dă semne că se încarcă şi că are 37% baterie…. Zic să il pornesc şi mai încerc o dată. Tumbe prin casă, porneşte, aud soneriile de la mesagerie, de la fb, de la mail… yuhuu. Dar fericirea fu de scurtă durată, telefonul sună dar touch screen-ul nu funcţionează, nu are oră, nu are dată. Nici o mângâire mai suavă sau mai brutală a ecranului nu primeşte vreun răspuns. Mă resemnez cu prima bătalie căştigată, dar continui războiul. Înapoi pe calorifer cu telefonul meu aproape nou, o noapte întreagă. Ori fierbe, ori se face bine!

samsung galaxy s6 edge

A fiert… dar nu s-a făcut bine! Dimineaţă a pornit, a sunat, dar trouch screen-ul tot nu a funcţionat. Ei bine, abia ăsta a fost momentul în care am dat căutare pe net să văd cum aş putea salva telefonul. Metoda cu orezul m-a fascinat, nu am apucat să o folosesc, dar m-am gandit că la câtă apă am scos din telefon mi-ar fi ieşit un pilaf cu Samsung calitatea întâi.

Aveam asigurare pentru telefon, dar asta e altă poveste, una revoltată. Am luat aparatul cu mine, documentaţia de achiziţie şi asigurare cu planul ca după muncă să rezolv problema altfel decât cu tradiţionalul uscat pe calorifer. Ce sa vezi, cred ca telefonul meu avea nevoie şi de puţină racoare (dacă ghiceam la timp îl băgam în frigider 🙂 ) că a inceput să funcţioneze. Impecabil!  Uite şi dovada!

samsung galaxy s6 edge green

Telefonul meu submersibil e un Samsug Galaxy S6 Edge!

Apropo, sunt şi rămân fan Samsung Galaxy, o să imi iau S8 când apare! 🙂 Precendentul a fost S4, merg pe seriile pare! ::))

 

 

This article has 6 comments

 1. Popa Stan

  Sa stii ca se poate schimba doar touch screen-ul ..la serviceul Samsung (daca-l mai bagi la apa vreodata)

  • Paula Rusu

   Stiu, ca mi-am spart telefonul precedent care era un Galaxy S4, nu stiu cum stau lucrurile pentru modelul Edge cum e al meu. Ecranul e curbat si pare a fi de fapt carcasa mai degraba decat doar ecran. In fine, nu ma pricep. 🙂

 2. Gelu Bodrug

  just info … s6 edge e din fabrica water-resistant (no waterproof), dar, good news, s7 edge, e waterproof. am unul de vanzare folosit 2 saptamani 🙂

  nu te am mai vazut pe la starbucks from awhile. hope you are well.

 3. Cristi

  Mentalitate românească, dacă x are samsung înseamnă că e bun.

 4. H-DD

  Noile modele SAMSUNG sunt rezistente la apa asa ca nu ai dc sa-ti faci griji ::::))))))))))

 5. Ana

  Din nefericire, am patit exact ceea ce ai patit si tu. Touch-ul inca nu merge, in schimb telefonul s a incarcat si sta aprins :))
  In momentul in care telefonul tau si-a revenit, l-ai dus la garantie? Sau pur si simplu a mers dintr-o data? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner