Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
Banner
TV

Unde am plecat şi ce o să fac?

Sunt întrebările pe care le-am primit cu duiumul odată cu urările prilejuite de sărbatorile de iarnă.  Aşadar, nu plec departe , în curând veţi vedea prima emisie de pe canalul personal de youtube (filmuleţul ataşat îl vedeţi deja acolo), mă puteţi găsi dând o căutare cu numele meu şi dacă daţi subscribe veţi afla din timp despre transmisiunile de pe youtube, curând o să facem împreună şi lista invitaţilor. În paralel aici pe blog veţi găsi detalii despre campaniile umanitare pe care le pregătesc împreună cu prietenii mei dar şi informaţii din lumea medicală care să ne ajute pe toţi să ajungem mai repede la diagnosticul corect şi la tratamentul necesar. Urmează campaniile împotriva tuberculozei împreună cu cei de la STOP-TB UN. Mai sunt câteva proiecte la care lucrez dar incă nu e momentul ca să le dezvălui.

Ţineţi-mi pumnii şi fiţi alături de mine! Vă aştept!

 

This article has 2 comments

  1. Popa Stan

    Esti o draguta .Ai grija de tine si de sanatatea ta ..pentru ca nu se poate cumpara sub nici o forma .Succes in activitatea pe ti-ai propuso .Sa auzim de bine .Sanatate multa fata draga .

  2. Doris

    Era cazul, deși după atâta murdărie, nu știu ce ai mai putea face să-ți speli imaginea de mâncător de …, ești compromisă, așa ardeleancă cum te crezi. Dacă erai cu-adevărat și aveai o coloană dreaptă, nu strâmbă, nu rezistai atât de mult în mocirla numită, România TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banner